parkhotel-den-haag-special-offers

Vacatures

Ontdek je talenten

Bij Park Hotel Den Haag zijn wij altijd op zoek naar unieke personen met een passie voor gastvrijheid. Ben je op zoek naar een baan in een dynamische en spannende werkomgeving en zou je graag in een van de meest opwindende hotels in Den Haag willen werken? Dan zijn we waarschijnlijk ook naar jou op zoek.

Begin je carrière

Bij Park Hotel Den Haag bieden we tal van gebieden aan om je talenten te ontwikkelen, waaronder Duty Management, Housekeeping, Human Resources, Technische Diensten, Food & Beverage en de Front Office. Vraag je jezelf af waar je talenten volledig worden gewaardeerd? We bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Als je geïnteresseerd bent om deel te worden van het Park Hotel Den Haag team, stuur dan je CV en motivatiebrief naar CAREERS@PARKHOTEL.NL en we nemen contact met je op.

Openstaande vacatures

Sous Chef

Ben jij een ervaren kok en klaar voor de positie Sous Chef en opzoek naar een volgende stap? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij bieden jou de opstap naar een verdere ontwikkeling tot Executive Chef.

 

Meer informatie

Zelfstandig Werkend Kok

Voor ons team zoeken wij een zelfstandig werkend kok die beschikbaar is voor zowel ochtend als avonddiensten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het coördineren en organiseren van de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken.

 

Meer informatie

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS, SPECIALS EN EVENEMENTEN