parkhotel-den-haag-meetings-frontpage

FAQ

Annuleringsbeleid

We begrijpen dat uw reisplannen onverwacht kunnen veranderen en we willen dit proces naadloos voor u maken. Voor nieuwe boekingen, gemaakt tot en met 31 augustus 2020 hanteren wij flexibele boekingsvoorwaarden. Stuur ons een email en wij zorgen voor alles.

Als u uw boeking heeft gemaakt via een website van een derde, controleer dan hun annuleringsbeleid.

Voor verblijven na 31 augustus 2020 zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing: als u uw boeking annuleert binnen 24 uur na het begin van uw reservering, moeten we u helaas het bedrag van 1 nacht van uw verblijf in rekening brengen. Als u vergeet uw boeking te annuleren en niet komt opdagen voor uw reservering, brengen wij 1 nacht van uw verblijf in rekening. Sommige tarieven hebben mogelijk andere annuleringsvoorwaarden: u ziet ze in het beleid van het tarief wanneer u boekt en u vindt het ook in het eerste deel van uw boekingsbevestiging.

Lees meer

Health & Safety

Als gast van Park Centraal staat uw comfort altijd voorop. Hieronder vindt u een samenvatting van hoe we onze ruimtes schoon en veilig houden. We hopen dat we u daarmee op uw gemak kunnen stellen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een lid van ons team – we staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen bij Park Centraal.

Lees meer

Ontbijt
Ma-Vr: 07:00 – 10:00
Za-Zo: 07:30 – 11:00

Air Conditioning
Alle openbare ruimtes zijn volledig voorzien van airconditioning en de kamers en suites hebben individueel regelbare airconditioningunits.

Parkeren
Park Hotel Den Haag biedt eigen parkeergelegenheid voor hotelgasten. Ruimtes zijn beperkt en parkeerplekken moet voor aankomst worden aangevraagd. Parkeren is 24 uur per dag beschikbaar. Overnacht parkeren kost € 27,50. Afgezien van onze eigen parkeergelegenheid, kunnen gasten ook parkeren in QPark Torengarage welke op 100 meter van het hotel is gesitueerd. Wij verkopen gereduceerde tickets bij de receptie.

Champagne
Als u iets speciaals viert, kunt u voor aankomst een fles champagne op uw kamer laten bezorgen door vooraf contact op te nemen met de receptie.

Check-in tijd
15:00

Check-uit tijd
12:00

Apotheken
De receptie kan u de dichtstbijzijnde apotheken laten weten.

Kinderen beleid
Alle reserveringen die kinderen bevatten, kunnen alleen op aanvraag worden gemaakt. Alle groepen inclusief kinderen van 3 – 12 jaar oud kunnen alleen geboekt worden in een Executive Kamer. Een babybedje, alleen beschikbaar op aanvraag, zal gratis worden geplaatst in de kamer voor kinderen van 0 – 3 jaar oud. Groepen met kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 50% van het ontbijt, wat betekent dat € 10,75 bij vertrek moet worden betaald. Een derde persoon kan worden ondergebracht met een opklapbed. Alle reserveringen inclusief een derde persoon kunnen alleen op aanvraag worden gedaan. Er zijn verschillende kamertypes en tarieven van toepassing.

Koeriersdiensten en post
Als u een artikel per post of per koerier wilt verzenden, neemt u dan contact op met de receptie.

Credit cards
Wij accepteren Visa, Mastercard, American Express, Diner en JCB.

Borg
Houd er rekening mee dat de borg € 50 per nacht bedraagt. Betaling van de aanbetaling dient te gebeuren bij het inchecken. Dit bedrag zal worden terugbetaald bij het uitchecken, mits er geen schade is geconstateerd. Als de reservering wordt gegarandeerd met een creditcard, wordt de aanbetaling 3 dagen voor aankomst automatisch als autorisatie in rekening gebracht.

Dokter
Neem contact op met de receptie als u een arts naar het hotel wilt bellen of als u informatie nodig heeft over medische voorzieningen in de buurt.

Stomerij en Wasserij
Stomerij en was service zijn beschikbaar in het hotel. Vraag onze receptie om u te helpen.

Elektriciteit
Al onze stopcontacten zijn 220V. Als u een adapter nodig heeft, neem dan contact op met de receptie.

Faxapparaat
Vraag onze receptie om u te helpen met een fax.

Bloemen
Als u vóór uw aankomst een bloemenlevering naar uw kamer wilt regelen, stuurt u een e-mail naar RESERVATIONS@PARKHOTELDENHAAG.NL en we zullen deze bij onze huisbloemist bestellen. Als u iets specifieks wilt, laat dit dan weten aan onze reserveringsafdeling. Boeketten zijn verkrijgbaar vanaf € 25 inclusief btw.

Kappers
Neem contact op met onze receptie om een ​​afspraak te maken met een kapper.

Haardroger
Haardrogers zijn beschikbaar in elke kamer en suite.

Aaneensluitende kamers
Aaneensluitende kamers zijn beschikbaar op aanvraag.

Internet
Park Hotel Den Haag biedt zowel Ethernet als WiFi in alle kamers en openbare ruimtes aan.

Verloren bezittingen
Als u persoonlijke bezittingen kwijt bent, neem dan contact op met onze receptie voor hulp.

Baggage opslag
Bagageopslag is op verzoek beschikbaar.

Kaarten
Gedrukte kaarten van Den Haag zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Dichtstbijzijnde trein station
De dichtstbijzijnde treinstations zijn Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor, beide liggen op slechts 10 minuten afstand van het hotel met de tram.

Kranten
We hebben een geselecteerd aanbod van dagelijkse nationale en internationale kranten.

Room service
Room service is elke dag beschikbaar van 07:00 tot 22:00 uur.

Veilligheid
De veiligheid van onze gasten is onze prioriteit. Er is een uitgebreid beveiligingssysteem en een zeer geavanceerd geautomatiseerd brandmeldsysteem.

Brand alarmen
Er zijn overal in het hotel brand alarmen aanwezig.

Voicemail
Voicemail is beschikbaar in al onze kamers.

Wake-up Calls
Neem contact op met de receptie om een ​​automatische wake-up call op uw telefoon of televisie in te stellen.